Pausen er slut!

Har du undret dig over den lange tavshed på Xvotos blog “Projektledelse i virkeligheden”? Har du spekuleret på, om det er slut med de praktiske tips og tricks om projektledelse?

Det hurtige svar er, at NEJ, det er bestemt ikke slut, men her i det tidlige forår har der været stor, stor travlhed. Foruden kundeprojekter har der været efterspørgsel efter indlæg på konferencer og fra firmaer, som døjer med forskellige aspekter af projektledelse, eller gerne vil høre mere om, hvordan man kan få glæde af en mere agil tankegang uden at skulle sadle helt om, og smide den nuværende projektmetode ud.

Jeg har holdt indlæg om:

  • Den agile projektleder
  • The agile PMO or PMO for agile?
  • How to combine agile frameworks and traditional project methods
  • Kanban beyond IT
  • Effektiv kommunikation i projekter
  • Implementering af Scrum i en PRINCE2 organisation
  • Project Management for real and beyond the PM method

Det har været hamrende spændende at være i tæt dialog med organisationer og projektledere og få deres direkte input og feedback. Det er inspirerende, og desuden bliver man selv klogere for hver gang.

Men NU er blog-pausen forbi, og I vil fremover ca. 1 gang pr. måned få nye vinkler på projektledelse og projektmetode, og tips om hvordan man kan øge sin projektsucces ved at lave kontekstbaseret projektledelse ® og gøre de rigtige ting.

D.v.s. gøre de rigtige ting hver gang, og ud fra det velkendte faktum, at alle projekter er forskellige.

Hold øje med mit næste indlæg, som kommer til at handle om kommunikation i projekter. Vidste du f.eks., at 20-25% af alle projekter, der startes, de fejler p.g.a. ingen, mangelfuld eller i nogen tilfælde decideret dårlig kommunikation?

Det er da tankevækkende, ja måske ligefrem chokerende. Og det skal vi da gøre noget ved!

Velkommen tilbage til bloggen “Projektledelse i virkeligheden”. Har du kommentarer eller ønsker til emner, du gerne vil høre mere om, så er dit feedback meget velkomment.

Mange hilsner,
Annette

About Annette V

Agil specialist og realist. Scrum og Kanban træner, agil coach og rådgiver. Foredragsholder og forfatter. Grundlægger og ejer af Xvoto ApS. Agile specialist and realist. Scrum and Kanban trainer, agile coach and advisor. Public speaker and author. Founder and owner of Xvoto ApS
This entry was posted in Agile, Kanban, Kommunikation, Projektledelse and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s